Skräddarsydda

Solceller / Solcellspaket Hässleholm

Solcellsinstallation med omnejd

Nyckelfärdiga & hållbara energilösningar

 

Skicka oss ett meddelande

En ledande solcellsinstallatör

Investera i kraftfull och miljövänlig energi – installera solceller på taket. Vi är utbildade för att installera solenergi enligt svensk standard och samarbetar med Nordic Solar – en ledande solcellsleverantör. Vi installerar solpaneler och solceller som är anpassade till ett nordiskt klimat och som genererar solenergi året runt!

100% kostnadsfri offert på solcellspaket

Garanti på solpanel

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan med dina kontaktuppgifter och önskemål.

01

Leverantör och installatör solceller

Gratis besök

Vi kontaktar dig inom 24 timmar för gratis besök och konsultation.

02

Vinstdrivande med solceller

Nöjd kund

Vi genomför installation efter önskemål och överenskommelse. Njut av din förnybara solel!

03

Våra solcellsanläggningar

Vi erbjuder olika solcellspaket och installerar solceller inom lokal räckvidd i Hässleholm, Ängelholm och Båstad. Genom att nyttja solenergi kan du med hjälp av våra integrerade solceller bli din helt egna elproducent – på ett miljövänligt, smart och tryggt sätt. Låt solens strålar driva din byggnad!
Ikon solceller. Generering av egen energi

Solceller Villa

Nyckelfärdig solcellsinstallation för villa, sommarstuga och garage. Solceller tak och solpankel för markyta.

Energilagring

Solceller BRF

Det är omöjligt att förutspå stigande elpriser – investera i förnybar solenergi och ha kontroll över elförbrukningen.

Garanti på solpanel

Solpanel företag

Vi erbjuder installationer och nyckelfärdiga solcellspaket för verksamheter och större byggnader.

Solenergi-naturlig energikälla

Solcell Lantbruk

Estetisk och effektiv solcellsinstallation för lantbruk. Vi hjälper till med takfästning, växelriktare samt annat behövande.

Sol och solceller

Installation Solceller

Skräddarsydda solcellslösningar efter taklutning, yta och behov. Snabb och trygg installation.

Solpaneler på markyta

Vår solcellsleverantör | Nordic Solar

Ledande svensk leverantör

Vi är stolta över att erbjuda solcellspaket och solcellsanläggningar från Nordic Solar Sweden AB. Nordic Solar är experter på solceller då dem är ett av Sveriges äldsta företag inom branschen. Vi på Sydpumpen anser att en säker och ordentlig installation är viktigt när det kommer till solceller. Speciellt när det är en sådan stor investering. Därför är vi certifierade inom svensk solenergi. Låt oss vara din trygg hand på marknaden!

Vi erbjuder batteri till solceller

Komplettera med batteri till solceller 

Få ut det mesta av dina solpaneler – installera ett tillhörande batteri. Att investera i batterilagring är ett av de smartaste dragen när det gäller att maximera produktionen av ren energi. Dessutom kan du lagra din energi och sälja överskottet. Få en kostnadsfri offert samt hembesök då skräddarsyr vi bästa möjliga alternativ för dig.

Batteri till solceller
Solpaneler på markyta

Garanti solceller och solpaneler

Trygg och säker garanti flera år framöver

Du kan förlita dig på att våra produkter är tillförlitliga och effektiva. Dessutom erbjuder vi en 25-årig effektgaranti. Om du önskar ett ännu mer omfattande skydd kan vår 5-åriga produktgaranti förlängas till 10 år. Med det sagt kan du fånga solens härliga strålar och ha dem till ditt förfogande i många år framöver. 

Grön teknik 2023 | Bidrag solceller

Skatteverkets ökning på solcellsbidrag

Grön teknik har gjort många framsteg, både för miljön och ekonomiskt. Regeringen har därför beslutat att fortsätta finansiera grön teknik och öka solcellsstödet vid installation. Det innebär att du som privatperson kan ansöka om 20% grönt avdrag för material- och arbetskostnaden vid installation av solcellspaneler. Vi hjälper dig att ansöka om avdraget och vi reglerar avdraget direkt på fakturan – allt du behöver göra är att kontakta oss!

Batteri till solceller

Din lokala VVS och solcells-entreprenör

Finansering

Rådgivning

Underhåll

Ta din elgenerering till nästa steg!

Vill du även ladda din elbil med förnybar energi som du själv producerar? Vi hjälper dig med installation av laddningspunk samt installation av solceller. Dessutom erbjuder regeringen ett skatteavdrag på 50% vid installation av laddningspunk. Passa på att nyttja det gröna bidraget för installation av laddningsbox och solceller. Satsa på solenergi – mer miljövänlig och smart går det inte att vara! 

Läs mer om Grön Teknik på Skatteverkets hemsida.

Grön teknik 2023 – Solcellsstöd

R

Ansök om 20% avdrag för material- och arbetskostnad vid installation av nätanslutet solcellssystem. 

R

Ansök om 50% avdrag för material- och arbetskostnad vid av egenproducerad energi med batteri.

R

Ansök om 50% avdrag för material- och arbetskostnad vid installation av laddningspunk för elfordon.

Varför du ska satsa på solenergi:

Om du letar efter en solid investering som garanterat kommer väcka uppmärksamhet hos potentiella köpare är solceller ett utmärkt alternativ. Solceller är inte bara bra för miljön, utan de ökar också värdet på ditt hem, företag, brf och lantbruk. Genom att installera solpaneler sparar du inte bara pengar på din elräkning, utan du kommer också att imponera på potentiella köpare som letar efter solcellsdrivna hem. Dessutom påvisar på ett miljövänligt tänk och en medveten investering i framtiden!

Installera solceller i Hässleholm, Ängelholm och Båstad.

Prisvärd och nyckelfärdigt solcellspaket.

Letar du efter en solcellsinstallatör i Hässleholm, Ängelholm eller Båstad? Vi på Sydpumpen är certifierade inom svensk solenergi och har lång erfarenhet samt kompetens inom solceller. Låt oss förvandla ditt tak eller mark till en solcellsyta som genererar solel!

Vi använder endast kvalitetssäkrade solceller, vilket garanterar pålitlig långsiktig funktionalitet och besparingar på energikostnader. Detta samtidigt som solceller skyddar vår miljö!

Vi erbjuder helhetslösning inom solkraft i Ängelholm med omnejd.

Brett utbud av solcellspaket och installationsmöjligheter.

Vi förstår att att solceller och solcellspaneler behöver anpassas och skräddarsys efter önskemål och mängd solel som önskas produceras. Därför erbjuder vi solcellsinstallationer som är skräddarsydda för varje enskild miljö och yta.

Oavsett storleken på solcellsanläggningen kan du lita på att vi monterar solceller på ett professionellt och noggrant sätt. Vi väcker solenergi till liv, med en trygg och säker solcellsinstallation.

Hur det fungerar

1. Fyll i formuläret

Skapa en gratis prisförfrågan här genom att fylla i formuläret så kontaktar vi dig.

h

2. Kostnadsfri konsultation

Du blir sedan kontaktad av oss inom 24h för en kostnadsfri konsultation.

}

3. Du får en offert

Vi tar fram ett offertförslag efter dina önskemål. Ansökan är kostnadsfri.

F.A.Q. Frågor & svar

Hur länge håller solceller?

Solenergi blir alltmer populärt och allt fler människor använder sig av solpaneler som en alternativ energikälla. Solpaneler är utformade för att hålla i årtionden. Faktum är att solceller fortfarande kan generera elektricitet efter 25 år! Så om du funderar på att investera i ett solpanelsystem är det värt att notera att du inte kommer att behöva byta ut dem inom kort. De kan trots allt förse ditt hem med grön energi samtidigt som de håller kostnaderna nere i många år framöver!

Hur underhåller man solceller?

Det krävs mycket mindre underhåll än vad man tror. Det viktigaste att oroa sig för är att hålla solcellerna rena och fria från hinder som kan skapa skuggor eller blockera tillgången till direkt solljus. Det kan exempelvis vara om det landar massa löv som täcker solcellerna. Utöver det krävs det ytterst lite underhållning. Om det skulle behövas finns vi här!

När blir solceller lönsamt?

Det tar ungefär 4-8 år för att solceller ska ge någon avkastning och lönsamhet. Efter det vänder det sig helt! Då går du i stor vinst och kan dessutom sälja vidare solenergi som inte går åt! Du kan lagra solel och gå i vinst på det. Solceller är en långsiktig investering för både dig och miljön.

Varför välja oss?

Vi hjälper till med att förverkliga ditt solcellsprojekt! Tillsammans med oss kan du börja producera din egna förnybara energi. Vi finns där under alla steg, från planering till utförande. Dessutom erbjuder vi alltid en kostnadsfri och skräddarsydd offert.

Nyckelfärdiga solcellspaket

Vi hjälper dig att välja rätt solcellspaket efter behov och önskemål.

Komplett installation

Sydpumpen är en certifierad installatör som alltid utför komplett installation.

Fri & personlig support

Vi erbjuder alltid personlig support med flexibla solcellslösningar. 

Omfattande garantier

Med garantier på produkter och installation kan du känna dig trygg.

Kontakta oss

010-555 91 50

Våra öppentider

07:00 – 17:00 Vardagar

Våra kontor

 Laholmsvägen 50 A, 302 67 Halmstad

Skicka epost